9. januar 2010

Besøk fra Australia September 2009

Jeg bare må fortelle om da Leanne Beasley og Gail Pan var her i september i fjor.

De kom til lille Norge og skulle holde kurs hos Siw på Quiltegården her i Trondheim.
Det hele startet med et "trunk show" med show and tell på mange nye modeller, og endte med at vi fikk vise dem noe av det vi har laget. Det var like fantastisk begge deler.

Flotte modeller, ikke sant. Jeg har MASSE bilder av både modellene.... og vi som var der.

Snakket med Siw på telefonen og hun bekreftet at alle som hadde vært på kursene har gitt tillatelse til å både bli tatt bilde av og at vi kan blogge dem. Men skulle noen ikke ønske sitt bilde her, gi beskjed så skal jeg ta dem bort.
Her er to av Gails modeller. Mange sydde Rolly Polly Santa. En dame sydde den i blått, grønt og gull, med glassperler m.m. Nydelig

Viser flere bilder i et senere innlegg

Første kurshelg ble virkelig noe utenom "det vanlige"........ Flotte damer, spennende mønstre, god mat og mye latter + NRK Trøndelag! De var der hele lørdagen, nesten 6 timer! Innslaget ble først vist på lokalsendingen og en "litt" lengre, 4min ble vist på
Norge
Rundt
før jul.
Det var slitsomt, men runt omkring ble det ganske mye latter etter hvert. Å bli filmet uten at du vet det er enkelt, men når du skal snakke mot kamera, eller at du vet at kameraet filmer i din retning var skummelt. Men jeg ler enda når jeg tenker på det.
Da filmingen startet virket kameramannen heller skeptisk til hva vi damene holdt på med, men da de var ferdige hadde han absolutt endret syn på hva lapper og quilting går ut på og hva det betyr for oss. Vår kjære programmleder hadde en pose med både mønster, stoff, nål og tråd da de gikk.......Så ble det hurtigrute tur for flere damer, i et skikkelig ruskevær! fra mandag til Onsdag. Torsdagen ble en velkommen kviledag........ Leanne skulle stitche på den nye boomen sin........ jepp!

Ny helg, nye mønster.....Ja! jeg var med på begge helgekursene og det var verdt det......

Men jeg derimot hadde ingen kviledager den uka mellom kurshelgene, jeg applikerte som en gal på Lailas garden av Gail, satt til sent fredag kveld og sydde toppen ferdig (uten den ytterste rammen, måtte ha et annet stoff). Jeg har fått mye ros for den, nå henger den pent på stativet klar til handquilting.

Jeg startet på Leannes Butterfly Bouquet, den er nå ferdig stitchet og rammestoffet er klart. Min kjære ektemake var på Ikea og kjøpte riktig ramme (står i mønsteret). Så nå gjenstår bare monteringen. Har jeg en kandidat til OPAM? jepp.......Hanne-Kristine

1 kommentar: